Menüpontok

Wilson Rush Pro 4.0 Paris Hope női teniszcipő

A pálya mostantól a tiéd! 
A széria fő erősségei mellett, melyek a stabilitás, a csillapítás, és a rugalmasság maximalizálása, a szerkezetben történt újításoknak köszönhetően a dinamikus megindulások még hatékonyabbak lehetnek. A cipő váza két részre lett osztva (4D Support Chassis 2.0), így dupla feladatot képes ellátni: az egyik rész a talp alatt fut hátulról előre, megadva ezzel a stabilitást és a futáshoz szükséges dinamikát, a másik pedig keresztben helyezkedik el és az oldalirányú stabilitást kontrollálja. Még egy fontos fejlesztés a talp elülső részében elhelyezett Energy Cell rendszer. A Salomonnal közösen fejlesztett könnyű EVA réteg segíti a testsúly átvitelét a talajfogásoknál, így még robbanékonyabb lehet a megindulás és maga a futó szakasz is, ráadásul több órás játék esetén a komfortot is fenntartja.
A rugalmas Sensifeel 2.0 felső réteg igazodik a különböző lábformákhoz és kiváló szellőzést tesz lehetővé, összeségében javítja a cipő komfortját.
Tömeg: 319 gramm (38-as méret)

Talp típusa salak
44000 .-
38000 .-
Méretek:
  • 37 1/3
-
db
+
Kosárba

A kívánt termék raktáron van, megrendeléstől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de megrendelhető. A várható kiszállítás, illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.