Menüpontok

Adatvédelmi tájékoztató

A 2018. május 25-én hatályba lépő új, 2016/679-es, Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében az alábbiakban tájékoztatjuk az általunk feldolgozott adatokról, hogy kommunikációnk továbbra is fennmaradhasson.

A Tenisz Pro Kft. (székhely: 1112 Budapest, Kőérberki út 36., Cg: 01-09-206020), az adatok kezelője, ami azt jelenti, hogy felelősek vagyunk az Önre vonatkozó adatok gyűjtését és felhasználási módját illetően. Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait, és megvédjük az általunk feldolgozott személyes adatait. Minden személyes adat feldolgozása az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban történik.

Az általunk gyűjtött adatok típusa 

Bizonyos személyes adatokat gyűjtünk Önről. A “Személyes adatok” olyan adatok, amelyekkel azonosítani tudjuk Önt, vagy amelyeket Önhöz tudunk kapcsolni a már meglévő adataink alapján.

Olyan személyes adatokat gyűjtünk, melyeket Ön önként ad, vagy adott át, például amikor e-mailben vagy más csatornákon keresztül kommunikál velünk. Az általunk gyűjtött adatok magukban foglalhatják az Ön nevét, postacímét, telefonszámát, e-mail címét és bankszámlaszámát.

Hogyan használjuk az összegyűjtött és tárolt adatokat 

Az általunk gyűjtött személyes adatokat kommunikációs célokra használjuk, beleértve:

- termékek és szolgáltatások biztosítására – beleértve annak ellenőrzését, hogy Ön jogosult-e bizonyos vásárlási ajánlatok és szolgáltatások igénybevételére –, továbbá arra, hogy jobb ajánlatokat kínálhasson Önnek;

- arra, hogy tájékoztassa Önt a Tenisz Pro termékei és szolgáltatásai frissítéseiről és módosításairól, beleértve egyebek között a felhasználási feltételek és szabályok változásait;

- arra, hogy új termékekről, szolgáltatásokról és eseményekről tájékoztassa Önt;

- az ügyfelek számára nyújtott ajánlatok és a kommunikáció értékelésére és javítására;

- a jogi követelmények vagy a törvényes hatósági adatigénylések teljesítésére;

- arra, hogy tájékoztassa Önt a Tenisz Pro termékeiről és szolgáltatásairól, és azonosítsa azokat, amelyek érdekelhetik Önt;

- piackutatás végzésére;

- elemzési célokra és ügyfélprofilok kialakítására (online és közösségi), amelyeket a vállalat és kiválasztott alvállalkozói végezhetnek.

 

  • Személyes adatait nem értékesítjük, nem kölcsönözzük, nem terjesztjük, illetve nem tesszük elérhetővé harmadik fél számára. A felsorolt célokra azonban információkat oszthatunk meg beszállítóinkkal.

A személyes adatok felhasználásának alapja 

Amikor a személyes adatokat az ebben a tájékoztatóban kifejtett célokra használjuk fel, azt az Önnel való üzleti kapcsolat fenntartásának érdekében tesszük. Továbbá akkor, amikor olyan egyéb termékeket illetően adunk információt, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekesek lehetnek az Ön számára, a jogos érdekünkre támaszkodunk az üzleti kapcsolatok fenntartását és/vagy Önnel mint meglévő ügyféllel való kapcsolattartást illetően.

Hogyan oszthatjuk meg az összegyűjtött adatokat: nemzetközi transzferek 

Csak azok a személyek ismerheti meg, illetve férhetnek hozzá az Ön személyes adataihoz, akiknek a személyes adatokat a fent említett célokra kell feldolgozniuk.

Jelenleg nem továbbítunk semmilyen személyes adatot az EGT-n kívülre. Abban az esetben, ha az ilyen átvitelt igénylő folyamatokban bármilyen változás bekövetkezik, értesítjük Önt ezen adatvédelmi irányelvek frissítése révén és biztosítjuk Önt, hogy az EU/EGT-n kívüli adatátvitel az adatvédelmi törvényekkel összhangban történhet meg.

Mennyi ideig tároljuk személyes adatait 

Az Ön személyes adatait a fent említett célokra tároljuk mindaddig, amíg Ön üzleti kapcsolatban áll velünk. Lehetősége van leiratkozni, amennyiben Ön már nem kíván megkeresést vagy meghívást kapni tőlünk. Ebben az esetben nem fogunk a továbbiakban kommunikálni a fent említett témákban.

Biztonsági intézkedések az Ön személyes adatainak megőrzésére 

A Tenisz Pro Kft. elismeri, hogy az Ön által megadott információk bizalmasak lehetnek, és a szokásos eljárásaival és az alkalmazandó jogszabályokkal összhangban az adatok titkosságát és védelmét megőrzi. Megtesszük a megfelelő technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket, amelyek segítséget nyújtanak a személyes adatok elvesztése elleni védelemben és a jogosulatlan személyek általi hozzáférés elleni védelemben.

Az Ön lehetőségei és jogai 

Szívesen fogadjuk kérdéseit és észrevételeit. Önnek jogában áll tudni, hogy milyen személyes adatokat tárolunk Önről, és kérhet azokról másolatot. Ön jogosult arra is, hogy pontatlan személyes adatait helyesbítsük, és esetenként kérheti tőlünk, hogy töröljük a személyes adatait. Ön kifogást emelhet bizonyos személyes adatainak feldolgozása ellen, és kérheti, hogy a személyes adatainak feldolgozása korlátozott legyen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a személyes adatok korlátozása vagy törlése azt jelenti, hogy nem tudjuk tovább biztosítani a fent vázolt kommunikációt. Önnek joga van a személyes adatait gépileg olvasható formában is megkapni, és az adatokat továbbítani egy adatfeldolgozásért felelős másik félnek. Ha elégedetlen azzal, ahogyan feldolgozzuk személyes adatait, akkor Ön jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulni, amely Magyarország szabályozója a személyes adatokra vonatkozóan.

Hogyan lépjen kapcsolatba velünk 

Ha bármilyen kérdése van a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk az info@teniszpro.hu elérhetőségen.

Ezen irányelvek módosításai 

Ezt az irányelvet időről időre megváltoztathatjuk, a frissítést az weboldalunkon tesszük közzé. Időről időre ellenőriznie kell ezt az oldalt, hogy megbizonyosodjon a változtatásokról, és elégedett-e azokkal.

Leiratkozás 

Ha már nem szeretne további marketingkommunikációs kapcsolatot a Tenisz Pro Kft.-vel, akkor a leiratkozhat az info@teniszpro.hu elérhetőségre küldött levelében.