Menüpontok

Babolat Technical Viper 2022 padel ütő

Robbanékony erő és a pontosság. Ez a két tényező szükséges a labdamenet irányításához! 
Egyedi stílus minden elemében. Az új model külseje jelentősen megváltozott, miközben megtartotta elődjének karakterisztikáját.

A keret és a középső rész 12k karbon anyaga teszi lehetővé, hogy egyedülállóan robbanékony legyen az ütőfelület a támadásoknál, miközben a védekezéseknél sem kell félni a kontroll miatt.
Gyémánt alakú, kiegyensúlyozott feje, illetve a fúrt lyukak elhelyezése és mérete is hozzájárul ahhoz, hogy a Babolat legagresszívebb ütőjévé váljon.
A core anyaga háromrétegű, szendvicsszerűen elhelyezett EVA habból épül fel, ahol a két keményebb réteg közé, melyek a pontosságot biztosítják, egy puha réteg került, így a komfort sem szorul háttérbe.
Haladó és versenyző játékosoknak ajánljuk, akik a már kialakult, magabiztos technikájukba szeretnének egy kis plusz erőt csempészni.

Keret anyaga: karbon
Középső rész anyaga: karbon
Core anyaga: Multi-EVA
Tömeg: 365 gramm
Balance: fejnehéz
Vastagság: 38 mm
Ütőfelület: érdesített 3D Spin+ technológia

89000 .-
79000 .-
Elérhetőség:
-
db
+
Kosárba

A kívánt termék raktáron van, megrendeléstől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de megrendelhető. A várható kiszállítás, illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.