Menüpontok
BEMUTATKOZÁS

BEMUTATKOZÁS

Cégünket 2015-ben alapítottuk azzal a küldetéssel, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtó, legszerethetőbb kereskedés legyünk a hazai piacon.

A Solinco, BIDI BADU, Topspin, Balls Unlimited, TOOLZ, Diadem, Sports Tutor, High Power és Max Beach Tennis márkák hivatalos forgalmazói, valamint a Wilson arany fokozatú partnere vagyunk. Ezek mellett az Universal-Sport, León de Oro és a Pro’s Pro teljes elérhető kínálatával, valamint a Babolat számos termékével állunk rendelkezésre. 

Megtalálható nálunk a prémium és az olcsóbb kategória is, hogy mindenki kiválaszthassa a számára megfelelőt. Így nemcsak a profi játékosok, hanem a gyerekek, edzők és hobbiteniszezők, vagy intézmények igényeit is igyekszünk kielégíteni.

A termékeket mi is folyamatosan teszteljük, így személyes tapasztalataink alapján segíteni tudunk a vásárlásban, eközben ügyelünk arra is, hogy csak megfelelő minőségű termékeket forgalmazzunk.

A tenisz mellett kínálatunkban kiemelt szerepet kap a beach tenisz, padel és a pickleball, valamint az ezen sportokhoz kapcsolódó edzéskellékek, fitness eszközök és speciális gépek.

Vállaljuk tenisz- és fallabda ütők minőségi húrozását, nyélvastagítást és vékonyítást, súlyozást, akár több ütő egységesítését (matching) is.