Menüpontok
BEMUTATKOZÁS

BEMUTATKOZÁS

Cégünket 2015-ben alapítottuk azzal a küldetéssel, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtó, legszerethetőbb kereskedés legyünk a hazai piacon.

A Solinco, BIDI BADU, Topspin, Balls Unlimited, TOOLZ, Laserfibre, Sports Tutor, High Power és Max Beach Tennis márkák hivatalos forgalmazói, valamint a Wilson arany fokozatú partnere vagyunk. Ezek mellett az Universal-Sport és a Pro’s Pro teljes elérhető kínálatával, valamint a Head és Babolat számos termékével állunk rendelkezésre. 

Megtalálható nálunk a prémium és az olcsóbb kategória is, hogy mindenki kiválaszthassa a számára megfelelőt. Így nemcsak a profi játékosok, hanem a gyerekek, edzők és hobbiteniszezők, vagy intézmények igényeit is igyekszünk kielégíteni.

A termékeket mi is folyamatosan teszteljük, így személyes tapasztalataink alapján segíteni tudunk a vásárlásban, eközben ügyelünk arra is, hogy csak megfelelő minőségű termékeket forgalmazzunk.

A tenisz mellett kínálatunkban kiemelt szerepet kap a beach tenisz, squash, tollaslabda és a padel, de elérhetők még nálunk egyes fitness eszközökkosárlabdákröplabdákfoci-, és amerikai focilabdák is.

Vállaljuk tenisz- és fallabda ütők minőségi húrozását, valamint húrozó- és adogatógépek javítását.

Csapatunk:

Hrabina Éva

Endrődy Máté

Torják Zoltán